Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Απάντηση Στ. Καλογιάννη στον Πρωινό Λόγο


Στον χτεσινό Πρωινό Λόγο δημοσιεύτηκε απάντηση του Στ. Καλογιάννη σε σχόλιο της εφημερίδας για τον Αώο. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.7.2013: Οικογενειακή υπόθεση!..Σε υπόθεση της οικογένειας Καλογιάννη εξελίσσεται το έργο εκτροπής του ποταμού Αώου! Το ξεκίνησε ο πατήρ Ελευθέριος, το συνεχίζει ο υιός Σταύρος, πότε ως υπουργός, πότε ως βουλευτής αλλά και σε επικοινωνιακό επίπεδο, καθώς και η θυγατέρα Τατιάνα, ως Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος. Το «κακό» στην όλη υπόθεση, είναι ότι τον ... ενθουσιασμό τους δεν τον συμμερίζεται κανένας άλλος φορέας των Ιωαννίνων. Ούτε καν ο Δήμος Ιωαννιτών, ο οποίος υποτίθεται θα είναι ο ωφελημένος από το έργο...  (Α.)


ΠΕΜΠΤΗ 18.7.2013:ΔΙΑΛΟΓΟΙ
Ο Στ. Καλογιάννης για το υδάτινο δυναμικό της Πίνδου (εκτροπή Αώου)
*  Στη μιζέρια που καλλιεργούν ορισμένοι στο όνομα ενός «δήθεν προοδευτισμού» αποδίδει ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Μεταφορών και Υποδομών κ. Σταύρος Καλογιάννης, τις αντιδράσεις που υπάρχουν για το «Πολυδύναμο έργο ανάπτυξης  του υδάτινου δυναμικού της Πίνδου», απαντώντας σε χθεσινό σχόλιο του «Π.Λ.». Το πλήρες κείμενο της επιστολής του έχει ως εξής:
«Κύριε Διευθυντά,
Στο σημερινό (χθεσινό) φύλλο του «Πρωινού Λόγου», στη στήλη «Διαδόσεις...» υπάρχει σχόλιο με την υπογραφή «Α», που αναφέρεται στο πολυδύναμο έργο αξιοποίησης του υδάτινου δυναμικού της Πίνδου.
Πιστεύω απολύτως ότι ο τόπος μας θα ήταν καλύτερος εάν όλοι όσοι ασχολούνται με την πολιτική κατέθεταν συγκεκριμένες, ρεαλιστικές προτάσεις, που δίνουν λύσεις σε σοβαρά προβλήματα του Τόπου μας, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων γενικών και ειδικών σχεδίων και πολιτικών, και αγωνίζονταν για την εφαρμογή τους, με γνώμονα το δημόσιο όφελος.
Εγώ αυτό πράττω, στα χρόνια που οι συμπολίτες μας με τιμούν με την ψήφο τους, όπως καλά γνωρίζετε και όπως ο συντάκτης σας - έστω άθελά του - επιβεβαιώνει. Τον προτρέπω δε να ενημερωθεί, ώστε να μπορεί να κρίνει ο ίδιος και να μην γίνεται θύμα της προπαγάνδας που προωθούν για το εν λόγω έργο, όσοι καλλιεργούν την άρνηση και την μιζέρια, στο όνομα ενός, δήθεν, προοδευτισμού».
***
Σημ. «Π.Λ.»: Σεβαστές οι απόψεις του πρ. αναπλ. Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, αλλά από τη στιγμή που κανένας άλλος τοπικός φορέας δεν έχει πεισθεί για τη σκοπιμότητα της πρότασης αυτής, είναι δύσκολο να προχωρήσει, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει και τον ίδιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου