Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Το μπλουζάκι του Παντελή αιφνιδιάζει την Περιφέρεια!

Η συνέντευξη για το Zagori Mountain Race, με κεντρικό πρόσωπο τον Παντελή Κολόκα, έκρυβε μία μεγάλη έκπληξη. Έκπληξη με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις και μηνύματα τα οποία έχουν ως αποδέκτες αφ' ενός μεν τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη αφ' ετέρου δε και την Αντιπεριφερειάρχη Τατιάνα Καλογιάννη.
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης την ώρα των δηλώσεων του σήκωσε μια μπλούζα με το μήνυμα «Protect Aoos» και δήλωσε υπέρμαχος της προστασίας του ποταμού και φυσικά κάθετα αντίθετος στο έργο της εκτροπής του για το οποίο η Περιφέρεια δεν έχει πάρει σαφή θέση.

Άλλωστε ο ίδιος συμπλήρωσε πως είναι υποχρέωση όλων να πάρουν ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα που έχει ανακύψει θέτοντας έτσι και την περιφερειακή αρχή αντιμέτωπη με τις ευθύνες.

«Εμείς και πιστεύω και ο περισσότερος κόσμος είμαστε πεπεισμένοι ότι η ανάπτυξη της περιοχής θα έρθει με τον Αώο και το περιβάλλον προστατευμένο. Όσοι νομίζουν ότι το μοντέλο αυτό δεν είναι σωστό και πως αυτά που υποστηρίζουν εκείνοι θα κάνουν καλό στον τόπο πρέπει να μας το αποδείξουν και επιστημονικά», είπε ο κ. Κολόκας πετώντας ευθέως το γάντι προς πολλές κατευθύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου